Klantbeoordelingen

Domaine La Charvière:

De zwembad installatie van Aquadolphin hebben wij in 2013 aangeschaft bij . Han Kers, een vakman op het gebied van zwembaden, heeft ons vakkundig geholpen bij het installeren van de installatie op locatie bij ons in Frankrijk. De zoutwaterinstallatie draait nu al vijf jaar zonder problemen en als wij iets niet begrijpen over de instellingen dan zorgt Han voor een solide advies hoe zaken in te regelen. Wij hebben tijdens het seizoen geen omkijken en onze gasten zijn super enthousiast over de kwaliteit van het zwemwater. Voor iedereen die overweegt een installatie te kopen, dan is Aquadolphin de partij om zaken mee te doen!!!

Karin:

Prima service en materialen van Aquadolphin. Het water blijft prachtig helder dankzij de krachtige pomp en de zoutwater elektrolyse. Han reageert snel op e-mails en telefoontjes en houdt zich aan de afspraken. Hij nam achteraf nog eens contact op om te vragen of alles goed ging. Super!

Rob Tollenaar:

Han heeft ons geholpen ons chloor bad om te bouwen naar een zoutbad (mildzout elektrolyse). Door zijn vakkennis en inzet is dit soepele verlopen en kunnen we nu van ons bad genieten op een veel gezondere manier

Marten :

Verleden jaar door Han van Aquadolphin een ombouw laten doen naar zout water. Simpele conclusie: hadden we veel eerder moeten doen! Mooi schoon water, veel minder werk en vooral ook een veel fijnere waterkwaliteit. Echt een enorme verbetering t.o.v. het traditionele chloor wat we eerder gebruikten. Een nadeel: het water is nu zo helder dat ik nu vaker moet "stofzuigen".. Je ziet verdorie alles liggen.. :-) Maar dat hebben we er graag voor over!

Beb en Simon op Bonaire :

Nadat jullie zijn afgereisd en we nu dan elke dag minstens een half uurtje ’s morgens (voordat ik naar het werk ga) en vooral ook ’s avonds heerlijk zwemmen , kunnen we niets anders zeggen dan dat zowel het bad als wel de zoutwater installatie van jou, samen gewoon een top combinatie zijn. Inmiddels hebben we al een aantal heel forse regenbuien gehad, dus veel rommel in het water en ook troebel – zoals je hier kunt verwachten -. Maar de installatie doet zijn werk en al de volgende dag was het water weer helder. Ook heel fijn was, dat je zelfs op afstand advies kunt geven. Inmiddels krijgen we veel “bezoekers” die zeer geïnteresseerd zijn in de “je hoeft er niet naar om te kijken” installatie. Kortom het is helemaal top. Met warme groet vanuit Bonaire, Beb en Simon.

Bart:

Na de meer dan succesvolle overstap een paar jaar geleden van chloor naar zoutwater nu in 2013 overgestapt naar magnesium Het water is zo mogelijk nog helderder geworden Naast service en klantgerichtheid heeft Han ook daadwerkelijk de kennis van zout en magnesium in huis!! Ook aan mijn verzoek om een stille en energie zuinige pomp heeft Han een meer dan goede invulling gegeven

Jack van Maas / Zuid Frankrijk:

De overstap van chloor naar zout is geweldig. Geen omkijken meer naar en als we er een maand niet zijn is het water heerlijk helder. Geen chloor meer toevoegen en geen branderige ogen meer. Fantastisch. Han Kers van Aquadolphin heeft mij geweldig geholpen met deskundig advies. Eerst over wat aan te schaffen en daarna over hoe het aangesloten en ingesteld moet worden. Toen bleek dat ik net een ietsje ouder elektrolyse apparaat had gekregen dat de ompool functie niet had, stuurde Han mij gewoon een nieuwe en kan ik de oude terugsturen. Dat is nog een after sales service! Ik ben zeer tevreden en chapeau.

Tjitte de Jong:

Door Aquadolphin is in de afgelopen jaren een zoutelectrolyse installatie geplaatst. September 2011 is de folie in het bad vervangen in samenwerking met Gillet.
Daardoor heeft een gehele upgrading van ons zwembad plaatsgevonden.Ons zwembad is weer als nieuw en de water kwaliteit voortreffelijk. Wij zijn zeer tevreden over de afwerking van een en ander en de begeleiding die Han Kers ons geeft!

Erfgoedlogies de Eshof:

Geen moment spijt gehad van de overschakeling van chloor naar zout.Het water is erg helder geworden en de gasten zwemmen met veel genoegen in het zoutwaterbad. Aquadolphin in een prima bedrijf om zaken mee te doen en de service is geweldig.

Familie Meijer, Kropswolde:

In 2012 hebben we besloten om onze tuin opnieuw in te richten. Een mooi moment om ons opzet-zwembad te vervangen door een groter inbouw exemplaar. Voor ons waren kwaliteit en onderhoud belangrijke items voor de keuze van het zwembad. Via internet zijn we op zoutwaterzwembaden uitgekomen. We hebben ons bad gekocht bij Aquadolphin in Norg. Nu, anderhalf jaar later kunnen we de conclusie trekken dat we de juiste keuzes hebben gemaakt. Aquadolphin heeft ons een prima bad met bijbehorende installatie geleverd en geplaatst.
Het is heel aangenaam om in zoutwater te zwemmen. Geen last van chloor!
Het onderhoud is een fluitje van een cent. Via een tijdschakelaar schakelt de installatie automatisch aan en uit. In het begin van het seizoen zout in het water doen en klaar is Kees. Natuurlijk moeten we af en toe de bodem schoon zuigen en water toevoegen ( verdampen ) maar daar blijft het dan ook bij.
Zoutwaterbaden zijn misschien wel duurder dan traditionele zwembaden. Je krijgt er wel veel voor terug. Zeker een extra investering waard.
We zijn heel tevreden over de manier waarop Aquadolphin ons heeft geholpen. Een aanrader!!

Milieuvriendlijke producten


Bel mij terug

Voer uw nummer in en wij bellen u z.s.m. terug!

Klantbeoordelingen

Domaine La Charvière:

De zwembad installatie van Aquadolphin hebben wij in 2013 aangeschaft bij . Han Kers, een...

Karin:

Prima service en materialen van Aquadolphin. Het water blijft prachtig helder dankzij de...

Lees meer »